وزیر دفاع در حکومت کمونیستی سابق افغانستان اعلام کرد که استراتژی جنگ طالبان نسل کشی در افغانستان نیست.
جنرال (شهنواز تنی) رهبر حزب (تحریک صلح) افغانستان و وزیر دفاع سابق در حکومت نجیبالله با توجه به اوضاع اخیر در این کشور به خبرنگار دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم گفته که استراتژی جنگ طالبان نسلکشی در افغانستان نیست.
وی افزود: داعش پدیده امریکایی است تا بتواند آتش جنگ در افغانستان را روشن نگه دارد این در حالی است که طالبان در صورت خروج نیروهای خارجی برای مذاکره و صلح احتمالی آماده هستند.
تنی اظهار داشت: این کار بسیار نیکی است که طالبان در جنگ به جنایاتی همچون کشتار انسان های بیدفاع بر اساس اختلافات مذهبی دست نمی زند.
رهبر حزب تحریک صلح افغانستان تأکید کرد: با وجود زمزمه هایی که در این اواخر مبنی بر تمایل طالبان به مذاکره در صورت خروج کامل نیروهای بیگانه به رهبری آمریکا شنیده می شود اما آمریکا در نظر دارد داعش را برای شعلهور نگه داشتن آتش جنگ و دمیدن بر آن توسط اختلافات مذهبی و نسل کشی تقویت کند.
جنرال سابق افغان تصریح کرد: تمام جریان هایی که یکی پس از دیگری و در مخالفت با یکدیگر طی چند دهه اخیر ایجاد شدند به نحوی توسط کشورهای بزرگ با اهداف مشخص جهت داده می شوند.
وی خاطرنشان کرد: پس از سرنگونی احزاب خلق و پرچم، کشورهای بزرگ منطقه همچون آمریکا مجاهدین را به جان هم انداختند و پس از آن طالبان را علیه مجاهدین تقویت کردند و اکنون نیز سعی دارند تا پدیده داعش که جنایات فجیعی را مرتکب شده را جایگزین کنند تا آتش جنگ در افغانستان شعله ور بماند.
شهنواز تنی مدعی شد: حتی در زمان حکومت های به اصطلاح کمونیستی، جنایاتی مبنی بر اختلافات مذهبی بروز نکرد، گرچه شنیده هایی وجود دارد که طرفهای درگیر مرتکب جرایم جنگی شدند اما این عملکردها بیشتر در صحنه جنگ صورت گرفت.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/8061
تگ ها: